Évi konyha
















Kekszrolád

KekszroládKekszrolád

Hozzávalók:
50 db kerek keksz

Krém:
1 csomag csokoládés pudingpor
3 dl tej
3 evõkanál cukor

5 dkg margarin

Tetejére:

10 dkg kókuszreszelék

Elkészítés
:

A krémhez a pudingport elkeverjük kevés tejjel, majd belerakjuk a cukrot, ezután fokozatosan hozzákeverjük a maradék tejet és sûrû krémet fõzünk belõle. Ha kihûlt hozzákeverjük a margarint.
A keksz egyik felét megkenjük krémmel, majd egy másik kekszhez tapasztjuk, a harmadik kekszet szintén megkenjük krémmel, s a másodikhoz tapasztjuk, és így tovább elkészítjük 25 db kekszbõl az elsõ roládot, majd a másik 25 db kekszbõl a második roládot.
A roládokat kívülrõl is bevonjuk krémmel, majd megforgatjuk kókuszreszelékben. Egy éjszakára hûtõbe tesszük, majd forró vízbe mártott késsel ferdén felszeleteljük.

Kekszrolád 1 Kekszrolád 2

Kekszrolád 3 Kekszrolád 4

Kekszrolád 5 Kekszrolád 6 








© 2010-2018 by Nagy Évi